Magyar Plastiroute Kft.

2019.Feb.27

Magyar Plastiroute Kft.

A szigetszentmiklósi Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft. és a váci Plastiroute Forgalomtechnikai Kft. 1990-ben kezdte meg működését, egy évvel később az ajkai Bakony Plastiroute Kft. is megalakult, tovább bővítve a Plastiroute-csoportot. Egymás tevékenységi körét kiegészítve a hazai forgalomtechnikai piac egyik legjelentősebb gyártó- és szolgáltató csoportjává váltak.

 Elsősorbanközúti- és reklámcélú táblák gyártásával, kihelyezésével, valamint ezek tartozékainak és egyéb fogalomtechnikai berendezéseknek a forgalmazásával foglalkoznak. Az útburkolati jelek festésétől a síkosságmentesítő anyagok értékesítésén át az intelligens forgalomtechnikai rendszerek tervezéséig, kivitelezéséig és üzemeltetéséig széles palettán helyezkedik el az általuk végzett tevékenységek listája. Országszerte vállalnak megbízásokat, melyet kiváló minőségben, gyorsan és hatékonyan valósítanak meg.

 A TR-Soft még 2006-ban csatlakozott be a Plastiroute-csoport életébe, amikor egy komplex vállalatirányítási rendszert alakítottunk ki számukra. A rendszer teljesen lefedi a tevékenységekhez szükséges folyamatokat, jelentősen segítve az ügyintézők munkáját. Legyen szó akár a projektkezelésről, akár a raktárazásról, vagy éppen a gyártás vagy pénzügyi folyamatokról. Külön érdekessége a rendszereknek, hogy a három cégnél bizonyos adatok automatikusan szinkronizálódnak, így lehetővé téve a gyors adattovábbítást – továbbra is külön egységként kezelve a különböző cégek egyediségeit.

Témák: , , , , ,

Kategória: