Bevezetés

  • You are here:
  • Home
  • Bevezetés

Egy vállalatirányítási rendszer a vállalati folyamatok,
az emberek (munkatársak) és a szoftver összhangjától működik.

Ha bármelyik oldalról hiányzik egy fogaskerék akkor az egész szerkezet nem működik. Ezért a szoftver elemek mellett tapasztalataink szerint kiemelt figyelmet kell fordítani a folyamatokra és a munkatársak támogatására is.

A bevezetés során a vezetők és a kulcs felhasználók folyamatos segítséget kapnak szakértő kollégánktól a munkájukban, hogy a legkevesebb időráfordítással tudják elkezdeni a rendszer használatát.

Kollégánk segítségükre lesz a vezetői és a felhasználói elvárások tisztázásában.

A rendszer használatát a felhasználók úgy kezdhetik el, hogy az Excel táblázatokban használt adatok már be vannak töltve, nem kell a törzs adatokat kézzel újra rögzíteniük.

Az érintett munkatársak személyes segítséget is kapnak a program megtanulásához, nem kell a használati útmutatót hosszan olvasgatniuk.

Segítséget kap a vezetői elvárások meghatározásában.

Támogatást kap a felhasználói igények tisztázásában.

Minimális időráfordításra lesz szüksége.

Személyes segítséget is kap a tanulásban.

Hozzáférés az e-learning rendszerhez.

Törzsadatok betöltve.

Informatikus kollégánk egyezteti a szükséges teendőket az Ön rendszerüzemeltető munkatársaival ahhoz, hogy az új szoftver a legegyszerűbb módon beleilleszthető legyen a cég jelenlegi IT rendszerébe.

Szükség esetén telepíti és/vagy beállítja az adatbázis szervert. Telepíti a rendszert és elvégzi a működéséhez szükséges alap beállításokat.

A munka során betanítja a rendszerüzemeltető kollégákat a szoftver üzemeltetésével kapcsolatos alapvető feladatokra és átadja az ezekről összeállított dokumentációt.