• You are here:
 • Home
 • Services
 • Direktor ingatlankezelő rendszer

Direktor ingatlankezelő rendszer

Ha Ön ingatlankezelő cég vezetője  és SOHA nincs gondja azzal, hogy…

 • Különálló táblázatokban vezetik a szerződések és a pénzügyi nyilvántartások adatait…
 • Napokig tart a bérlők havi számláinak elkészítése és néha nem sikerül hiba nélkül…
 • A mérőórák adatainak feldolgozásához is óriási Excel táblázatokat bűvölnek a kollégái…
 • Átláthatatlan a tartozó vevők és utalásra váró számlák sora…
 • Rengeteg munkát igényel az éves indexálás és az éves bérlői költségelszámolások összeállítása…
 • Egy egyszerű kérdésre is órákig tart összevadászni az adatokat az Excel táblázatokból…
 • Egy kulcsemberen múlik, hogy minden rendben menjen, ha ő kiesik egy betegség miatt lelassul vagy megáll az élet…
 • Óriási problémát jelent egy-egy távozó munkatárs pótlása, mert csak az ő fejében voltak meg fontos információk…

Akkor NE OLVASSON TOVÁBB!
Most rögtön bátran ugorjon egy izgalmasabb lapra!

Most egy percre képzelje el, milyen lenne az élete ha…

 • Könnyen áttekinthetők az ingatlanok és a bérleti szerződések adatai…
 • Egyszerűen lekérhetők az ingatlanok üzemeltetési adatai…
 • Percek alatt és hibamentesen készülnek el a havi számlák…
 • Bármikor áttekinthetők a kintlévőségek és néhány gombnyomással elkészíthetők az egyenleg közlők, fizetési felszólítások…
 • Egy szerződés indexálása csak pár kattintás és a rendszer automatikusan összeállítja a különbözeti számlát is…
 • A szállítói számla igazolási folyamat papírmentesen végigvezethető a rendszerben. Az illetékes be tudja kódolni, fel tudja osztani a számlákat…
 • A banki utalás csomagok összeállítása is a programban zajlik, ellenőrizve, biztonsággal…
 • Csoportosan betölthetők és feldolgozhatók a mérőóra adatok…
 • Néhány gombnyomással összeállítható a költség elszámolás a bérlőknek…
 • Az összeállított bérlői tábla alapján kérhetők le a kimutatások…
 • Minden munkatársa könnyen helyettesíthető, nem okoz gondot egy váratlan szabadság vagy betegség…

Nos, hogy hangzik?
És ehhez nem kell csoda, csak egy jó szoftver!

A Direktor ingatlankezelő rendszer bevezetésével elérhető az ügyviteli folyamatok teljes automatizálása, így eltűnnek az időrabló feladatok.

A Direktor ingatlankezelő rendszer működés közben

Mit mondanak ügyfeleink?

Direktor Ingatlankezelő Sztori #1
Interjú Várnai Máriusszal, a Diófa Ingatlankezelő ügyvezetőjével

Direktor Ingatlankezelő Sztori #2
Interjú Soós Ádámmal, a Mammut Management Kft. pénzügyi vezetőjével

Főbb témakörök

Property management

Téma moduljai >

Pénzügy

Téma moduljai >

Könyvelés

Téma moduljai >

Ügyvitel

Téma moduljai >

Elérhető modulok:

Minden partnerünk adatát – legyen az cég vagy magánszemély, vevő vagy beszállító, ügyfél vagy egyéb – a Partnerek modulban tarthatjuk nyilván.

Egy partnerhez több alkalmazottat is rögzíthetünk az elérhetőségükkel együtt, így a többi modulban konkrét kapcsolattartó személyt adhatunk meg az ügyintézésekhez.

A partnerek kategorizálásával, többszempontú csoportosításával felgyorsíthatjuk és áttekinthetőbbé tehetjük a mindennapi működést.

Tetszőleges számú telephelyet, bankszámla adatot rögzíthetünk a partnereinkhez.

Egyedi kedvezményeket adhatunk meg a partnereinknél általánosan, termékcsoportokra, vagy akár konkrét cikkekre vonatkozólag is.

Tetszőleges méretű boríték nyomtatásával felgyorsíthatjuk a postázási folyamatot is.

A Vevői számlák modulban a kimenő számlák jogszabályoknak megfelelő kezelésére van lehetőségünk.

Egy számlát rögzíthetünk kézzel is a rendszerbe, de az automatikus folyamatok (pl. gyártási folyamat, raktárból való értékesítés, szállítólevél lezárása, időszakos elszámolású számla… stb.) is előállíthatják a számlákat, értékes emberi időt spórolva. Ha kézzel rögzítjük a számlát, akkor is lehetőségünk van a már meglévő cikk- és szolgáltatás adatokat segítségül hívni.

A deviza számlák esetében lehetőségünk van lekérni az MNB középárfolyamot, vagy attól eltérő – például a saját bankunk által megszabott – árfolyamot is használni.

A számla folyamata teljesen végigvezethető a rendszerben a kiegyenlítésig. A hibásan kiállított számlák helyesbíthetők, illetve sztornózhatók. A program képes díjbekérő (proforma) és előleg számlákat is kezelni.

A modulból nemcsak a számla képe nyomtatható ki, vagy menthető el .pdf formátumban a papírmennyiség csökkentése és az ügyintézés gyorsítása végett, hanem akár felszólító levelet, egyenlegközlőt is küldhetünk az ügyfelünknek – akár csoportosan is kötegelve. A tartozásokról összesítés, vagy korosított listázás is lekérhető. A szállítói számlákkal történő összevetés után egymással kompenzálhatók, így csökkentve az adminisztrálási terheket.

A fordított adózású és egyéb, összetettebb bizonylatokat, a környezetvédelmi termékdíjat tartalmazó cikkeket is átláthatóan kezeli a modul.

A Szállítói számlák modulban rögzíthetők a beérkezett számlák, így tervezhetővé válnak a kiadások, átláthatóvá válik a cég anyagi helyzete.

A számlát költséghelyhez, vagy egyéb modulban rögzített adathoz kapcsolhatjuk (megrendelések, projektek, stb..), ami a cégünk profiljához illik – így tetszőlegesen csoportosíthatjuk a számláinkat, elősegítve a cégre szabott lekérdezési lehetőségeket.

Az eredeti dokumentum képe tetszőleges formátumban csatolható, így évekkel később is gyorsan megtalálható bármelyik bizonylat a rendszerben.

A vevői számlákhoz hasonlóan itt is lehetőség van az előleg számlák kezelésére, a két modulban szereplő számlák összevezetésével egymással kompenzálhatók, így csökkentve az adminisztrálási terheket.

A modulban egyedi számlaigazolási folyamat is kialakítható, melynek állapotáról a programon belül és e-mailben is értesítést kaphatnak az érintettek. A folyamat gyorsan és átláthatóan, papírmentesen végigvezethető a programban.

A cég banki tranzakcióinak adatai egyszerűen betölthetjük a bank felületén keresztül kapott fájl segítségével. Ezután a program automatikusan összeveti az utaláscsomagokat a vevői és szállítói számlákkal, elvégzi a kiegyenlítést – így nem kell manuálisan rögzíteni ezeket az ügyintézőnek – valamint ha a cég használja a Főkönyvi modult, akkor ott is könyveli a jóváírásokat.

A különböző bankok eltérő adatállományát gond nélkül kezeli a program.

A modulban lehetőség van a szállítói számlák és egyéb kiadások alapján olyan fájlt generálni, amit a cégünk banki felületén keresztül beolvasva egy előre megadott utalási dátummal tervezünk kifizetni.

Az utalások összeállítása során így csökken az emberi hiba kockázata, a folyamat gyorsabbá válik, a tervezett kifizetések folyamata végig követhető.

Több eltérő bank(számla) kezelése is gond nélkül zajlik az automatikus összesítéseknek köszönhetően.

A Főkönyvi könyveléseknél gyorsan összegyűjthetjük a pénzügyi modulokban rögzített bizonylatoknál kontírozott információkat, ezáltal teljes képet adva a cég gazdasági helyzetéről.

A könyvelői munkát végző kollégák munkáját felgyorsítja és megkönnyíti az automatikus folyamatok és ellenőrzések segítségével úgy, hogy mindeközben a program gond nélkül képes kezelni az egyedi könyvelési időszakokat, a több szintű számlatükör felépítéseket… stb.

A könyvelés több eltérő kód alapján is történhet, a tételek összepontozása automatikusan és utólag is elvégezhető.

A főkönyvi kapcsolatok részletes kialakíthatóságával a könyvelés eredménye jól átlátható, az adatokat többek között vevői és szállítói analitikaként, főkönyvi kivonatként és karton nyomtatásával is áttekinthetjük.

A Házipénztár modulban a cég készpénzforgalmát kezelhetjük a jogszabályoknak megfelelően.

A rendszer tetszőleges számú pénztárt képes kezelni – a különböző valutákat a helyi szabályoknak megfelelő kerekítési szabályoknak megfelelően.

A számlák kiegyenlítése automatikusan is létrehozza a házipénztárban szereplő bizonylatokat, de szabad kézzel is rögzíthetünk egyenlegváltozást. A változásokat napi és időszakos pénztárzárási lekérdezéssel követhetjük szemmel, a felelősök pénztárhoz való rendelésével pedig a felelősségi kérdések is tisztázottak lesznek.

A Tárgyi eszközök modulban lehetőség van kezelni a hosszú lejáratú eszközöket. Az aktiválásokat, vagy az eszköz értékének a változásait (legyen az akár pozitív, akár negatív) pontosan vezethetjük és visszatekinthetjük. A számviteli- vagy adótörvény szerinti tervezett értékcsökkenések előre kalkulálhatók. A tranzakciók automatikus összeköttetésben állnak a könyveléssel.

Az Áfafeladások modulban az áfa bevallási időszakokra eső bizonylatokat gyűjthetjük össze – legyen az akár vevői számla, akár szállítói számla, akár a Házipénztár modul egyik bejegyzése – áfa típusokra lebontva (a fordított áfától kezdve az EU tagállamok áfájáig).

Az áfa analitika nyomtatás megkönnyíti a könyvelők dolgát, órákat spórolva a korábbi munkaidejükből. Az exportált fájl mindig megfelel az adóhatóság által meghatározott aktuális formátumnak. A Közösségen belüli kereskedelmi adatokat (NAV A60-as nyomtatvány), valamint az összesítő belföldi kereskedelem jelentését (NAV 65M nyomtatvány) mind az adóhatóság programjába beolvasható fájlként, mind nyomtatásként kiállíthatjuk a programból.

Az általános információk mellett (mint az alapvető személyes adatok, elérhetőségek) itt tarthatjuk nyilván a munkatársaink munkakörét – mely meghatározza a felelősségi körét -, vagy éppen a szervezeti egységét – például a dokumentáció kezelés során való betekintési lehetőségei miatt.

Itt kezelhetők a munkatársaknak kiadott eszközök, kötelező orvosi vizsgálatok, okiratok érvényessége, figyelmeztetések és kitüntetések, tanulmányi szerződések, egyéb hozzá tartozó kapcsolattartók, szabadságok, vagy akár a végzettségek, előző munkahelyek is.

Minden modulunkban lehetőség van a képernyőn látható adatokat exportálni, így a számunkra megszokott táblázatkezelő vagy statisztikai programon keresztül gyorsan tudunk saját kimutatásokat gyártani.

Azonban mind a leggyakrabban használt, mind az összetettebb, több modulon átívelő lekérdezésekre előre elkészített kimutatások vannak a rendszerben, melyekben a vezetők gyorsan áttekinthetik a számukra fontos információkat.

Az egymásba ágyazott lekérdezések esetében az összegzések tovább bonthatók a részleteikre, “lefúrhatunk” az adatokban.

A lekérdezésekhez alapértelmezetten is tartozhatnak diagramok, melyek látványosan ábrázolják az adatokat, de innen is van lehetőségünk exportálni, így a saját ízlésünknek, cégünk színpalettájának megfelelő diagramokat, görbéket… stb. gyárthatunk pillanatok alatt.