• You are here:
 • Home
 • Services
 • Direktor vállalatirányítási...

Direktor vállalatirányítási rendszer

Ha ön cégvezető és SOHA nincs gondja azzal, hogy…

 • Kollégái elbeszélnek egymás mellett pedig egy kis félreértés is hatalmas hibákat okozhat az üzletmenetben…
 • Elveszíthet ügyfeleket néhány hibás szállítás miatt…
 • A munkatársai felesleges adminisztratív munkával töltik drága idejüket…
 • Stresszel, miközben papírhalmokat nyálaz át, mert nincs ott az a kolléga, aki tudja hol van amit keres…
 • Egy egyszerű kérdésre is órákig tart összevadászni az adatokat az Excel táblázatokból…
 • Káosz van a pénzügyeiben, rengeteg munkát igényel a pénzügyi nyilvántartások vezetése…
 • Átláthatatlan a tartozó vevők és utalásra váró számlák sora…
 • Fogalma sincs melyik megrendelés nyereséges…
 • Nem tudja melyik munkatársa mit csinál? Ki eredményes és kitől kellene megválnia…
 • Óriási kínlódást jelent egy távozó munkatárs pótlása, mert csak az Ő fejében voltak meg fontos információk…

Akkor NE OLVASSON TOVÁBB!
Most rögtön bátran ugorjon egy izgalmasabb lapra!

Most egy percre képzelje el, milyen lenne az élete ha…

 • Minden munkatárs könnyen hozzájut a számára lényeges információkhoz…
 • Áttekinthetők a rendelések, készletek adatai, mindig látszik, hogy kinek mi a feladata…
 • Átlátható a működés. A kapkodás és stressz helyett tervezett és nyugodt mindenki munkája…
 • Azonnali, naprakész információk alapján gyorsan, helyes döntéseket hozhatnak…
 • A könnyen elérhető statisztikákkal kiszűrhetők a veszteséges tevékenységek…
 • Könnyen átlátható a cég pénzügyi helyzete…
 • Láthatók a kintlévőségek, és néhány gombnyomással elkészíthetők az egyenleg közlők és fizetési felszólítások…
 • Nem kell papírhalmok vagy fájlok között kutakodni. Gyorsan megtalálható bármelyik számla, szerződés, dokumentáció…
 • Minden munkatársáról pontosan tudja, hogy éppen mit csinál, mennyit és min dolgozott egy időszakban…
 • Minden munkatársa egyszerűen helyettesíthető…
 • Nyugodtan alszik az auditok előtt, a legkukacosabb nagyvállalati partnerétől is a legjobb minősítést kapja a cége…

Nos, hogy hangzik?
És ehhez nem kell csoda, csak egy jó szoftver!

A Direktor vállalatirányítási rendszer bevezetésével elérhető az ügyviteli folyamatok teljes automatizálása, így az időrabló feladatok néhány gombnyomással elvégezhetők.

A Direktor vállalatirányítási rendszer működés közben

Mit mondanak ügyfeleink?

Siemens

Direktor Vállalatirányítás Sztori #1
Beszélgetés Cseh Zoltánnal, a Siemens forgalomtechnikai üzletág vezetőjével

Direktor Vállalatirányítás Sztori #2
Beszélgetés Süveges Gabriellával, a Kombi Express Kft. pénzügyi vezetőjével

Főbb témakörök

Készletkezelés

Téma moduljai >

Kereskedelmi folyamatok

Téma moduljai >

Pénzügy – könyvelés

Téma moduljai >

Ügyviteli folyamatok

Téma moduljai >

Projektkezelés

Téma moduljai >

Fuvarozás

Téma moduljai >

Elérhető modulok:

A Cikkek modulban kezeljük a forgalmazott termékek alapadatait. Lehetőség van többnyelvű elnevezések rögzítésére, így a számla nyelvének megfelelő cikknév jelenik majd meg a számlákon a külföldi ügyfelek kényelme érdekében.

A cikkek több szinten csoportosíthatók, így kategóriánként lehetőségünk van eltérő kedvezményeket biztosítani, vagy akár csoportos beszerzést is indítani.

A program figyelembe veszi a cikk egyediségét. Így például a nagy számban tárolt tömegcikkeket nem kell megkülönböztetnünk, de az egyedi cikkeknél gyártási számot, illetve lejárati dátumot is rögzíthetünk.

A cikkhez vihetünk fel alapértelmezett árat több kategóriában (beszerzési, nagykereskedelmi, értékesítési…) és különféle pénznemek szerint is.

A cikkre való kereséshez nem kell sem a pontos nevet, vagy a cikkszámot ismernünk – korlátlan számú vonalkódot csatolhatunk a termékhez, így egy leolvasó segítségével sokat gyorsíthatunk a munkafolyamatainkon.

Korlátlan számú dokumentumot csatolhatunk egy cikkhez a termékfotótól a használati útmutatóig.

Különálló modulokon keresztül igazolhatjuk a raktárba való bevételezéseket, a raktárból való kiadásokat, illetve a raktárak közötti mozgásokat.

A belső felhasználással szemben az értékesítés céljával kiadott termékekről automatikusan vevői számla is készül, így könnyítve az ügyintézők munkáját.

Az ügyviteli folyamatok könnyen utánkövethetők – pontosan látható, milyen megrendelésnek lett az eredménye egy adott bizonylat, és melyik számla kapcsolódik hozzá.

A Készletnyilvántartás modulban áttekinthetjük a raktáraink készleteit bármilyen időpillanatra – akár visszamenőleg is -, illetve egy kattintás segítségével akár a raktárkészlet értékét is lekérhetjük.

Egy felületen láthatjuk a felhasználható, lefoglalt, beszerzésben lévő cikkek számát – mindezt kiegészítve olyan statisztikai adatokkal, mint például az átlagos havi fogyások száma.

A Készletinformációk modul segítségével egy adott cikkről részletes adatok is lekérhetők – például melyik raktárainkban lelhetjük fel őket, kik foglaltak le belőle egy megrendelés miatt, vagy éppen az elmúlt időszakban milyen áron szereztük be a különböző beszállítóinktól.

A készletellenőrzés folyamatában nyújt segítséget a Leltár modul. Több szempontból is kiválogathatjuk azokat a cikkeket, melyeknél szeretnénk összevetni, hogy megegyezik-e a programban mutatott és a raktárban található valós mennyiség. Választhatunk cikkeket tárhely alapján, kategóriák alapján, de akár úgy is, hogy azokat a termékeket szedje össze a program, amelyeket gyakran, vagy egyszerűen az utolsó leltározás óta mozgattunk (akár bevétel, akár kiadás, akár tárhelyek közötti mozgás miatt).

A leltárazást segítő nyomtatványon feltüntethetjük az elvárt mennyiségeket, de akár anélkül is kiadhatjuk a feladatot – így vak leltárazásra is lehetőségünk van a program segítségével.

A leltárazás feldolgozásakor a rendszer automatikusan elkészíti az estleges különbségek alapján a szükséges hiány és fellelt típusú bizonylatokat, hogy a programban szereplő készletmennyiség megfeleljen az aktuális valóságnak.

Korlátlan mennyiségű raktár rögzíthető a rendszerben egyedi felépítésekkel. A raktárakat felbonthatjuk tűzszakaszok, lokalizációk, sorok, áthidalók és konkrét tárhelyek szintjére is.

A különböző raktárakhoz eltérő felelősök jelölhetők ki, akik csak a saját területükre látnak rá.

Lehetőség van akár arra is, hogy megkülönböztessünk belső raktárakat, ahonnan értékesítés nem történik, csak a külső helyszínekre szállítjuk át onnan a cikkeket.

A nagyobb értékű megrendelések előtt a (leendő) ügyfelünk érdeklődésének megfelelően lehetőségünk van árajánlatot összeállítani.

Egy árajánlat állhat kézzel fogható termékekből (mely lehet készleten lévő cikk, vagy akár későbbi rendelés, gyártás eredménye), valamint szolgáltatásokból, egyéb költségekből. Így az ajánlatból egy kattintással vevői megrendelés készíthető, vagy akár kivitelezési projekt is indítható.

Az árajánlat a cég arculatának megfelelő, egységes formátumban nyomtatható, illetve küldhető el elektronikus formátumban.

Az automatizmusoknak hála a már egyszer rögzített információk az árajánlattól kezdve a raktárkészlet kezelésén át a számlázásig végig követi a megrendelést, így gyorsítva az ügyintézést. A közelgő határidőkre figyelmeztető üzenetek hívják fel a figyelmet akár cégen belül a saját munkatársainknak, akár a partnernek küldött automatikus e-mail formájában.

Egy ajánlatból egy kattintással lesz megrendelés, vagy éppen foglalható le termék a raktárainkban, esetleg küldhető beszerzés a hiányzó termékekről.

Webshop-kapcsolat kialakításával az interneten leadott megrendelések ebben a modulban jelennek meg automatikusan, így egységes felületen keresztül kezelhetik az ügyintézők a folyamatokat.

A szállító partnerek számára leadott megrendeléseket kezelhetjük ebben a modulban. A beszerzési igényeket akár megszokott, akár új partnerhez kapcsoljuk, áttekinthető a megrendelt cikkek állapota.

A beszerzések összeállítását olyan funkciók könnyítik meg, mint például a megrendelésből, készletkezelésből indított beszerzési igények összegyűjtése, a raktárban kezelt termékek minimum készletre való feltöltése… stb. A cikkek akár egy komissiózó helyre, akár egyből a raktár megfelelő helyére kerül, pontosan nyomon követhetjük az útját.

A program gördülékenyen kezeli azt is, ha egy megrendelést csak részben sikerült teljesítenie az ügyfélnek, vagy helyettesítő cikket küldött.

Ha egy vevői megrendelés miatt indítottunk beszerzést, a beérkezett cikkek automatikusan félre lesznek téve a megrendelés miatt, így elkerüljük azt, hogy a várt termékeket egy kolléga másnak értékesíti – a folyamatok gördülékenyen haladhatnak a programon belül.

A cég webshopjával való kapcsolat kialakításának köszönhetően a webáruházban szereplő termékek adatait és készletét naprakészen tarthatjuk.
A webáruházból érkező megrendeléseket átvehetjük a Vevői megrendelések modulba, így gyorsan kezelve a vevők igényeit.

Nagy mennyiségben kiállított vásárlási utalványokra kialakított moduljaink segítségével különböző értékű kuponokat tarthatunk nyilván akár elévülési idővel együtt. Az utalványok kiadásáról automatikusan bizonylat is nyomtatható a vásárló számára, meghatározott időszakonként pedig az árusított voucherekkel belső elszámolást végezhetünk.

A Vevői számlák modulban a kimenő számlák jogszabályoknak megfelelő kezelésére van lehetőségünk.

Egy számlát rögzíthetünk kézzel is a rendszerbe, de az automatikus folyamatok (pl. gyártási folyamat, raktárból való értékesítés, szállítólevél lezárása, időszakos elszámolású számla… stb.) is előállíthatják a számlákat, értékes emberi időt spórolva. Ha kézzel rögzítjük a számlát, akkor is lehetőségünk van a már meglévő cikk- és szolgáltatás adatokat segítségül hívni.

A deviza számlák esetében lehetőségünk van lekérni az MNB középárfolyamot, vagy attól eltérő – például a saját bankunk által megszabott – árfolyamot is használni.

A számla folyamata teljesen végigvezethető a rendszerben a kiegyenlítésig. A hibásan kiállított számlák helyesbíthetők, illetve sztornózhatók. A program képes díjbekérő (proforma) és előleg számlákat is kezelni.

A modulból nemcsak a számla képe nyomtatható ki, vagy menthető el .pdf formátumban a papírmennyiség csökkentése és az ügyintézés gyorsítása végett, hanem akár felszólító levelet, egyenlegközlőt is küldhetünk az ügyfelünknek – akár csoportosan is kötegelve. A tartozásokról összesítés, vagy korosított listázás is lekérhető. A szállítói számlákkal történő összevetés után egymással kompenzálhatók, így csökkentve az adminisztrálási terheket.

A fordított adózású és egyéb, összetettebb bizonylatokat, a környezetvédelmi termékdíjat tartalmazó cikkeket is átláthatóan kezeli a modul.

A Szállítói számlák modulban rögzíthetők a beérkezett számlák, így tervezhetővé válnak a kiadások, átláthatóvá válik a cég anyagi helyzete.

A számlát költséghelyhez, vagy egyéb modulban rögzített adathoz kapcsolhatjuk (megrendelések, projektek, stb..), ami a cégünk profiljához illik – így tetszőlegesen csoportosíthatjuk a számláinkat, elősegítve a cégre szabott lekérdezési lehetőségeket.

Az eredeti dokumentum képe tetszőleges formátumban csatolható, így évekkel később is gyorsan megtalálható bármelyik bizonylat a rendszerben.

A vevői számlákhoz hasonlóan itt is lehetőség van az előleg számlák kezelésére, a két modulban szereplő számlák összevezetésével egymással kompenzálhatók, így csökkentve az adminisztrálási terheket.

A modulban egyedi számlaigazolási folyamat is kialakítható, melynek állapotáról a programon belül és e-mailben is értesítést kaphatnak az érintettek. A folyamat gyorsan és átláthatóan, papírmentesen végigvezethető a programban.

A cég banki tranzakcióinak adatai egyszerűen betölthetjük a bank felületén keresztül kapott fájl segítségével. Ezután a program automatikusan összeveti az utaláscsomagokat a vevői és szállítói számlákkal, elvégzi a kiegyenlítést – így nem kell manuálisan rögzíteni ezeket az ügyintézőnek – valamint ha a cég használja a Főkönyvi modult, akkor ott is könyveli a jóváírásokat.

A különböző bankok eltérő adatállományát gond nélkül kezeli a program.

A modulban lehetőség van a szállítói számlák és egyéb kiadások alapján olyan fájlt generálni, amit a cégünk banki felületén keresztül beolvasva egy előre megadott utalási dátummal tervezünk kifizetni.

Az utalások összeállítása során így csökken az emberi hiba kockázata, a folyamat gyorsabbá válik, a tervezett kifizetések folyamata végig követhető.

Több eltérő bank(számla) kezelése is gond nélkül zajlik az automatikus összesítéseknek köszönhetően.

A tervezett kifizetések modul segítségével gyorsan és egyszerűen összegyűjthetők a kimenő utalások, amelyet a banki terminál programba tudunk exportálni. Az adatfeladás a legtöbb banki programmal kompatibilis.

Az utalásokat a program automatikusan összegyűjti a szállítói számlákból, de egyéb utalások is összegyűjthetők és ütemezhetők (pl. munkabér, járulékok). Fontos hangsúlyt fektettünk a biztonságos működésre, ezért a tervezett kifizetésekhez adott jogosultság nem jelenti automatikusan az átutalások elvégzését, azt továbbra is csak a banki terminálon keresztül végezheti el a jogosult felhasználó.

A Főkönyvi könyveléseknél gyorsan összegyűjthetjük a pénzügyi modulokban rögzített bizonylatoknál kontírozott információkat, ezáltal teljes képet adva a cég gazdasági helyzetéről.

A könyvelői munkát végző kollégák munkáját felgyorsítja és megkönnyíti az automatikus folyamatok és ellenőrzések segítségével úgy, hogy mindeközben a program gond nélkül képes kezelni az egyedi könyvelési időszakokat, a több szintű számlatükör felépítéseket… stb.

A könyvelés több eltérő kód alapján is történhet, a tételek összepontozása automatikusan és utólag is elvégezhető.

A főkönyvi kapcsolatok részletes kialakíthatóságával a könyvelés eredménye jól átlátható, az adatokat többek között vevői és szállítói analitikaként, főkönyvi kivonatként és karton nyomtatásával is áttekinthetjük.

A Házipénztár modulban a cég készpénzforgalmát kezelhetjük a jogszabályoknak megfelelően.

A rendszer tetszőleges számú pénztárt képes kezelni – a különböző valutákat a helyi szabályoknak megfelelő kerekítési szabályoknak megfelelően.

A számlák kiegyenlítése automatikusan is létrehozza a házipénztárban szereplő bizonylatokat, de szabad kézzel is rögzíthetünk egyenlegváltozást. A változásokat napi és időszakos pénztárzárási lekérdezéssel követhetjük szemmel, a felelősök pénztárhoz való rendelésével pedig a felelősségi kérdések is tisztázottak lesznek.

Az Áfafeladások modulban az áfa bevallási időszakokra eső bizonylatokat gyűjthetjük össze – legyen az akár vevői számla, akár szállítói számla, akár a Házipénztár modul egyik bejegyzése – áfa típusokra lebontva (a fordított áfától kezdve az EU tagállamok áfájáig).

Az áfa analitika nyomtatás megkönnyíti a könyvelők dolgát, órákat spórolva a korábbi munkaidejükből. Az exportált fájl mindig megfelel az adóhatóság által meghatározott aktuális formátumnak. A Közösségen belüli kereskedelmi adatokat (NAV A60-as nyomtatvány), valamint az összesítő belföldi kereskedelem jelentését (NAV 65M nyomtatvány) mind az adóhatóság programjába beolvasható fájlként, mind nyomtatásként kiállíthatjuk a programból.

A Tárgyi eszközök modulban lehetőség van kezelni a hosszú lejáratú eszközöket. Az aktiválásokat, vagy az eszköz értékének a változásait (legyen az akár pozitív, akár negatív) pontosan vezethetjük és visszatekinthetjük. A számviteli- vagy adótörvény szerinti tervezett értékcsökkenések előre kalkulálhatók. A tranzakciók automatikus összeköttetésben állnak a könyveléssel.

A Költségvetés modul lehetőséget biztosít számunkra, hogy ha a beérkező és kimenő számlákat különböző költségsorokhoz kapcsoljuk, akkor ezekből időszaki kimutatások készüljenek. A tényadatokon kívül lehetőségünk van a költségvetésünket előre megtervezni, és a tervezett és valós adatokat összevetni.

Minden modulunkban lehetőség van a képernyőn látható adatokat exportálni, így a számunkra megszokott táblázatkezelő vagy statisztikai programon keresztül gyorsan tudunk saját kimutatásokat gyártani.

Azonban mind a leggyakrabban használt, mind az összetettebb, több modulon átívelő lekérdezésekre előre elkészített kimutatások vannak a rendszerben, melyekben a vezetők gyorsan áttekinthetik a számukra fontos információkat.

Az egymásba ágyazott lekérdezések esetében az összegzések tovább bonthatók a részleteikre, “lefúrhatunk” az adatokban.

A lekérdezésekhez alapértelmezetten is tartozhatnak diagramok, melyek látványosan ábrázolják az adatokat, de innen is van lehetőségünk exportálni, így a saját ízlésünknek, cégünk színpalettájának megfelelő diagramokat, görbéket… stb. gyárthatunk pillanatok alatt.

A dokumentumkezelő modulban iktathatók a beérkező és kimenő levelezések anyagai.

Az iratokhoz való hozzáférés szabályozható, ezzel kiszűrve az illetéktelen hozzáférést. A dokumentumokhoz konkrét felelős is rendelhető, a hozzájuk kapcsolódó munkatársaknak feladatok adhatók, az ügyintézés lépései pedig naplózhatók, nyomon követhetők.

A program külön képes kezelni a belső és külső iktatószámokat, az iratok különböző verziói külön alszámon egymáshoz rendelhetők. Lehetőség van a többi modul bejegyzéseihez is rendelni a dokumentumokat (pl. egy szerződéshez, projekthez), az összetartozó ügyek és dokumentumok így gyorsan áttekinthetők.

Az iratok több szempont alapján kategorizálhatók, csoportosíthatók, gyorsan kereshetők.
Az adatlaphoz csatolható a dokumentum beszkennelt képe, így gyorsan megtalálható az eredeti dokumentum minden részlete. Bármilyen tetszőleges fájlformátumot képes kezelni a program.

A programrész működésének lényege, hogy egy rögzített adatlapot és a hozzá tartozó később szkennelt dokumentumot a program a rögzítéskor a papír dokumentumra felragasztott vonalkód alapján összepárosít.

A hagyományos esetben a szkennelés után a fájlokat a felhasználónak kell egyesével a megfelelő adatlaphoz kapcsolni. A feldolgozó modul segítségével nincs szükség kézi beavatkozásra, a szkennelt fájlok automatikusan bekerülnek a rendszerbe.

A feldolgozási folyamat a rendszer bármely moduljában rögzített dokumentumot be tudja csatolni automatizáltan a szkennelést követően.

A szerződések fő adatainak (szerződő partner, szerződéses dátumok, határidők, árazással kapcsolatos adatok, fizetési módok, kedvezmények…) nyilvántartására szolgáló modul.
A cég profiljához illeszkedő alapadatok rögzíthetőségével, a határidőkre való figyelmeztetésekkel, formanyomtatványokkal segíti elő az ügyintézők munkáját már a szerződéskötés előtti időszaktól kezdve. A szerződések elektronikus tárolásával, egyedi folyamatokkal (például indexálási folyamatok, banki garanciák kezelése…) a folyamatban lévő szerződésekhez kapcsolódó munka is könnyebbé válik, a lejárt szerződések átlátható iktatásával pedig az utólagos visszatekintések is zökkenőmentesek.

Az általános információk mellett (mint az alapvető személyes adatok, elérhetőségek) itt tarthatjuk nyilván a munkatársaink munkakörét – mely meghatározza a felelősségi körét -, vagy éppen a szervezeti egységét – például a dokumentáció kezelés során való betekintési lehetőségei miatt.

Itt kezelhetők a munkatársaknak kiadott eszközök, kötelező orvosi vizsgálatok, okiratok érvényessége, figyelmeztetések és kitüntetések, tanulmányi szerződések, egyéb hozzá tartozó kapcsolattartók, szabadságok, vagy akár a végzettségek, előző munkahelyek is.

Minden partnerünk adatát – legyen az cég vagy magánszemély, vevő vagy beszállító, ügyfél vagy egyéb – a Partnerek modulban tarthatjuk nyilván.

Egy partnerhez több alkalmazottat is rögzíthetünk az elérhetőségükkel együtt, így a többi modulban konkrét kapcsolattartó személyt adhatunk meg az ügyintézésekhez.

A partnerek kategorizálásával, többszempontú csoportosításával felgyorsíthatjuk és áttekinthetőbbé tehetjük a mindennapi működést.

Tetszőleges számú telephelyet, bankszámla adatot rögzíthetünk a partnereinkhez.

Egyedi kedvezményeket adhatunk meg a partnereinknél általánosan, termékcsoportokra, vagy akár konkrét cikkekre vonatkozólag is.

Tetszőleges méretű boríték nyomtatásával felgyorsíthatjuk a postázási folyamatot is.

Az általunk végzett szolgáltatások törzsadatait tarthatjuk nyilván ebben a modulban. A munkanemeknek különböző nyelven megfelelő elnevezéseket adhatunk, amik a nyomtatások nyelvének megfelelően láthatók majd az ügyfelek számára.

A munkanemekhez kapcsolódó alapárak különböző pénznemenként, az alapértelmezett mértékegységek vagy éppen a technológiai leírások mind ebben a modulban rögzíthetők.

A projektkezelő modulban kezelhetjük egy megbízás részfeladatait (mérföldköveit), valamint az időbeli- és anyagi ráfordításokat.

A többi modulban is lehetőség van összekötni az információkat az adott projektekkel (például egy számlát vagy szerződést), és a továbbiakban a projekt alapú áttekintések pontos képet adnak az ügyintézők és vezetők részére az aktuális állapotokról – vagyis első sorban a hozzá kapcsolódó költségekről, feladatokról.

A projekt lezárulását követően a hozzá kapcsolódó modulokon keresztül utókalkulációt végezhetünk, teljesítmény-elszámolást nyomtathatunk, vagy éppen végszámlát generálhatunk.

hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg,

hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg,

Egy projekt időtartama alatt rendszeresen, illetve a zárást követően is lehetőségünk van összesítve vagy tételesen áttekinteni a hozzá kapcsolódó bevételeket és költségeket (mint például anyagköltség, munkabér…).
Az utókalkuláció projektekre bontva történik, az átlátható lekérdezéseknek köszönhetően a folyamat során előre tervezhetünk, utólag pedig könnyebbé teszi az elszámolást is.

A gépjárművek nyilvántartásában minden fontos információt felvihetünk, akár a saját cégünk járműveit, akár külsős járműveket rögzítünk.

A gépjárműhöz sofőröket is rendelhetünk, rögzíthetjük a hozzá tartozó biztosításokat, okiratokat tölthetünk fel (melyek lejáratáról időben figyelmeztet minket a program), a tartozékok állapotát követhetjük nyomon, vagy éppen a rendszeres és időszaki szervizelések részleteit nézhetjük vissza évekre visszamenőleg.

hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg, hiányzik a szöveg,

A korlátlan számú cég és hozzájuk tartozó gépjármű megtett útját követhetjük nyomon.

Az óraállások folytonossága miatt jól dokumentálhatók a különböző jogcímeken megtett utak (legyen akár céges, akár magánút), melyekhez természetesen sofőröket, felmerülő költségeket, díjakat adhatunk meg. Utólag lehetőségünk van rögzíteni az úthoz tartozó kiadásokat, bizonylatokat is (pl. parkolási díjról, szervizelésről…stb.).

A szerviz tevékenységet folytató cégek anyaggazdálkodásának, elvégzett javítási/karbantartási munkáinak nyomon követésére szolgáló modul.

A rendszeres karbantartási folyamatokat tervezhetővé, a felelős személyek kijelölésével átláthatóbbá és számonkérhetővé teszi.

A feladatok, szükséges anyagok kezelését munkalapok segítik elő. Az eszközökön kívül rögzíthetők a munkafolyamat részeire szánt időmennyiségek is.

A program többi moduljával való összekapcsolódás miatt a raktárban felhasznált anyagok miatti készletváltozás nyomonkövethető, a pótlásuk rugalmasan történhet, az elvégzett munkáról automatikusan elkészül a végszámla is.

A szervizeléssel kapcsolatos dokumentumok elektronikus kezelésével gyorsan megtalálhatóak, a folyamatok pedig pontos időbélyegekkel naplózhatók.