Intertechnika Kft.

2019.Feb.27

Intertechnika Kft.

A kezdetben CNC szerszámgépek felújításával, kereskedelmével foglalkozó Intertechnika mára már a lézeres lemezvágás hazai úttörője.Mind szakmailag, mind eszköztárában abszolút német minőséget képvisel. Az általuk gyártott termékek esetében kiemelten fontos a precizitás és a biztonság – legyen szó akár elektromos szekrényekről vagy éppen vasúti kerekekről. A cég külön erőssége a rövid határidők tartása, melyben sokat segít a több évtizedes tapasztalat, valamint az, hogy a gyártásirányítást a lehető leginkább automatizált, Ipar 4.0 szabványhoz igazított, modern folyamatokra alapozza.

A cég modern szemléletmódjához igazodó, egyedi igényekhez illeszkedő gyártásirányítási rendszert keresett, amely zökkenőmentesen kapcsolódik a már megszokott szakmai szoftverekhez, ezért választották a Direktor gyártásirányítási rendszert.

 Mivel megszokták, hogy az ügyfelek a lehető legjobb minőséget várják tőlük, így ezt ők is megkövetelik a beszállítóiktól. Ezeknek az elvárásoknak folyton megfelelni külön motiváló kihívás – ami folyamatos fejlődést biztosít a gyártási szoftver modulok és a fejlesztő csapat számára is.

Témák: , , ,

Kategória: