KM Expert

KM Expert

Legfontosabb erőforrásunk a szervezeti tudás. A Magyarországon úttörőnek számító tanácsadó vállalkozás a tudásmenedzsment (TM) hazai és nemzetközi jó gyakorlatainak terjesztésével foglalkozik.

 

Felmérik a szervezet jelenlegi tudásgazdálkodási gyakorlatát, tudáskultúráját rámutatnak a lehetséges kockázati pontokra (pl. távozó munkatársak tudásának elvesztése, ismétlődő hibák, nehezen kezelhető tudásbázisok…). A tudáskezelés fejlesztésével hozzájárulnak ügyfeleik hatékonyságának növeléséhez. Korszerű TM módszerek átadásával olyan kihívások kezeléséhez adnak támogatást, mint pl. a fluktuáció kezelése, növekedés, költségcsökkentés, tudásmegosztás intenzívebbé tétele…

 

Tevékenységük kiterjed a szervezeti tudásmenedzsment kompetencia fejlesztésére (nyílt és kihelyezett TM képzések), konkrét TM projektek támogatására (tudásbázis építés, tudásmentés, képzési rendszer fejlesztése, gamification…) vagy akár komplex tudásmenedzsment rendszerek kiépítésére, fejlesztésére.
Beavatkozásaik mérhető eredményeket hoznak, és nagyon magas megtérülést garantálnak.

 

Kiemelkedő szakmai ismereteiket mi magunk is hasznosítottuk az InfoLean program funkcióinak tökéletesítése és a TR-Soft belső oktatási folyamatainak kialakítása során.

 

www.kmexpert.hu