iSuccess Könyvelőiroda

iSuccess Könyvelőiroda

Management szemléletű könyveléssel, a legmodernebb és vezető barát megoldásokat alkalmazva kimagasló minőségben végzik a számviteli szolgáltatást gazdálkodók részére.

Az iSuccess csapata teljeskörű könyvviteli szolgáltatást nyújt ügyfelei részére. Szakképzett munkatársakkal (mérlegképes könyvelői képesítés, TB és bérügyintézői képesítés, valamint adószakértői tevékenység, pályázatírói tevékenység és projektmenedzseri tevékenység gyakorlására szóló végzettségekkel rendelkeznek), pontos, precíz, a törvényi előírásoknak mindenben megfelelő tudással és ügyviteli programmal állnak ügyfeleik rendelkezésére.

Többet nyújtanak, mint csupán adatrögzítés: Menedzselik a vállalkozások folyamatait a lehető legoptimálisabb eredmény érdekében.

Menedzsment szemléletüknek köszönhetően a vállalkozásának könyvelése, gazdasági folyamatinak alapja és áttekinthetősége naprakész lesz, és megbízhatóan tervezhetővé válik segítségünkkel.

 

Teljes körű segítséget nyújtanak az adóminimalizálásban, adóoptimalizálásban, természetesen a jogszabály adta lehetőségeken belül.