iData

iData

A 100%-ban magyar tulajdonú iData flottakövetéssel, üzemanyagkontrollal, járművédelemmel, 3,5 T össztömeg feletti tehergépjárművek útdíjfizetésével foglalkozik. Fő terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer.

Nap mint nap közel negyven kimagasló szakértelmű mérnök-programozó dolgozik az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer fejlesztésén. Az iData Kft. önálló gyártórészlegén szigorú minőségellenőrzéssel történik a GPS nyomkövető egységek és a precíziós üzemanyagszonda gyártása, melyet profi és gyors munkát végző szerelőik szerelnek be a gépjárművekbe.

Az ott dolgozók tudása, szakmai tapasztalata teszi lehetővé, hogy egyedi igényeket is magas szinten képesek legyenek kielégíteni. Az általuk kínált rendszer segítségével bárki vállalkozásának javulhat a versenyképessége.

A TR-Soft vállalatirányítási rendszere képes feldolgozni az iTrack rendszeréből érkező adatokat – ezáltal a fárasztó adatrögzítés kiküszöbölésével csökkentve az emberi hibaforrást, illetve jelentősen csökkentve az ügyintézők terhelését. Mindig öröm olyan automatizálási folyamatokkal dolgozni, amelyek átfogóan könnyítik meg egy vállalkozás működését – ez a cél pedig mindkét cég szemében egyaránt fontos, így hamar sikerült megtalálni a közös hangot.