Gordius Solutions Tender Kft.

Gordius Solutions Tender Kft.

A Gordius Solutions Tender Kft. 2013-ban indult és mára Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő pályázatíró és tanácsadó cégévé vált. Fő tevékenysége a komplex pályázati szolgáltatás, amely magában foglalja a pályázati előkészítési szakaszt, pályázatírást, pályázati utógondozást, projektmenedzsmentet és a számos esetben problémát okozó önerő finanszírozására kínált megoldásokat is.

Ügyfeleik között elsősorban a fejlődni vágyó KKV szektor és az agrárium képviselői, valamint magánszemélyek találhatóak, de kisebb létszámban közép-, és nagyvállalati szereplőkkel, költségvetési szervekkel, egyházakkal és non-profit szervezetekkel is dolgoznak. Megbízói körük jelentős részben online felületek alapján érkező közvetlen megkeresésekből, illetve stratégiai partnerek által közvetített ügyfélkörből alakult, majd együttműködő partnerek ajánlásai által bővült.

Tevékenységük bázisául budapesti és nyíregyházi irodájuk szolgál, a szakmai munka ezekben az irodákban történik, értékesítőik pedig az egész országot lefedik. A vállalt megbízások teljesítéséhez specializálódott csapat áll rendelkezésükre. Több mint 70 munkatársuk szakmai tapasztalata 5 és 16 év között mozog. Cégük eredményességének biztosítéka kollégáik megoldásorientált hozzáállása, a közel 6 ezer elégedett ügyfél és a majdnem 90 %-os nyerési arány. Közös eltökélt céluk az uniós források maximális kihasználásának elősegítése.

 

Fókuszterületek:

– Vállalkozásfejlesztési pályázatok a KKV szektor számára (jellemzően 1 és 70 fő közötti vállalkozások)

– Lakossági, otthonfejlesztéssel kapcsolatos támogatások magánszemélyeknek

– Vidékfejlesztési pályázatok, mezőgazdasági tevékenységek fejlesztése