EU-Tender Gazdasági Szaktanácsadó Kft.

  • You are here:
  • Home
  • Partnerek
  • EU-Tender Gazdasági Szaktanácsadó...

EU-Tender Gazdasági Szaktanácsadó Kft.

Az EU-Tender Gazdasági Szaktanácsadó Kft. alapítása óta folyamatosan biztosít pályázatírói és projektmenedzsment tevékenységet. A pályázatírást sikerdíjas alapon vállalják, tehát kizárólag nyertes pályázat után számítanak fel díjat. Csapatuk jelentős tapasztalattal rendelkezik a projektmenedzsment területén is, kollégáik ismerik az eljárási rend szabályrendszerét és a projekt megvalósítása során felmerülő esetleges buktatókat.

Munkatársaik közül többen az illetékes minisztériumokban szerezték meg gyakorlati tapasztalatukat, valamint több éves tapasztalattal rendelkeznek az ügyfélkezelés területén is. Társaságuk több mint 95 % feletti sikerességi mutatóval rendelkezik, több 100 elégedett ügyfelet tudhatnak a hátuk mögött, 80 milliárd forint feletti támogatás lehívással. Elsősorban gyártó/termelő cégeknek nyújtják tevékenységüket, de a mezőgazdaság területén (borászat, élelmiszeripar, állattartótelep stb.) is igen aktívak.

A TR-Soft csapata rendszeresen együtt dolgozik velük és – az ügyfelek megelégedésére – bevonja őket a pályázattal érintett projektek előkészítésébe.