Aurum Accounting Kft.

Aurum Accounting Kft.

Az Aurum Accounting Kft. adótanácsadással, bérszámfejtéssel, ingatlankezeléssel és teljes körű könyvvitellel foglalkozik. 2008 óta számtalan cég fordult hozzájuk, hogy elégedetten tapasztalhassák meg, milyen széleskörű és naprakész ismereteik vannak a bérszámfejtés és munkaügy területén. Éppen ezért még könyvelőirodák is megjelennek az ügyfélkörükben, ami szintén bizonyítja szakmai felkészültségüket.

Az Aurum azt vallja, hogy napjaink gazdasági környezetében csak úgy maradhat felelős és hiteles egy adótanácsadó – könyvelő cég, ha felkészült, naprakész és ügyfélközpontú.

A TR-Soft átfogó pénzügyi ismeretekkel rendelkező kollégáinál is időnként elérkezik az a pont, amikor egy-egy terület kiemelkedő szakértőjének tudására van szükségük. Ilyenkor megnyugtató, hogy van kihez bizalommal fordulni. A pénzügyi modulok fejlesztésénél, üzemeltetésénél az összetett kérdésekre mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelő választ kapunk – egyúttal felkészítve a jövőben várható törvényi változásokra is.

Mindezekért cserébe mi pedig az InfoLean nevű automatizált oktatási rendszerünkkel járulunk hozzá ahhoz, hogy az Aurum munkatársai a rendszeres tesztekkel tudásukat mindig szinten tarthassák, illetve a jogszabályi változásokat a friss tanfolyamokkal megismerhessék, követhessék. Az ügyfélközpontú szemléletnek csak az elméleti részét képes átadni az oktató program, de ahogy a
puding próbája az evés, a gyakorlati eredményekről érdemes személyesen megbizonyosodni.