Réges-régen egy messzi,
messzi galaxisban
…volt egy csapatépítő.

2022.Dec.22

Titkos támaszpontjukról a felkelők először hajtottak végre sikeres támadást a gonosz Galaktikus Birodalom ellen.

Az ütközet során hírszerzőik megkaparintották a Birodalom csodafegyverének a Halálcsillag harci űrállomás ügyviteli rendszerének új verzióját.

 

Nagy Évi hercegnő kis csapatával és nyomában a birodalom ügynökeivel, hazafelé száguld csillaghajóján. Nála van az új Betti verzió, amelyen még sosem futott automata programteszt és ez megmentheti népét. Ha a csapatnak sikerül az új verziót telepíteni a Halálcsillag szerverére az szinte biztosan a Birodalom összeomlásához vezet.

 

De a birodalom sötét hátsó bugyraiban is titkos terveket szőnek a lázadók elfogására és a lázadás végleges elfojtására. Bauer ügynök speciálisan képzett alakváltóival már beépült a lázadók soraiba.

Kiderítették, hogy a lázadók titkos bázisa a galaxis egyik elfelejtett távoli zugában van.

 

A lázadók a nagyrészt tengerekkel borított bolygót megtévesztésként Föld néven emlegetik. A bázis kódneve Csoma u., de ennek okát talán egy végestelen vén Deák tanítón kívül senki sem érti.

 

És eljött a nap, amikor a Yavini csata után negyvenhárom évvel – ezt csak igaz szívű rajongók érthetik 🙂 – helyi idő szerint december huszonkettedikén megmérkőzött egymással a két csapat.

 

És az erő velük volt…

 

Köszönjük a tökéletes szervezést és lebonyolítást Král Évának.

Témák:

Kategória: