Otthon: „Sok-sok empátiára van szükség”

2014.Feb.27

Beszélgetés Beck Dániellel, a Direktor rendszerüzemeltetőjével

Danit ha máshogyan nem is, telefonon a Direktor legtöbb ügyfele ismerheti. Hozzá fordulhatunk, ha a rendszerek használata közben bármilyen segítségre van szükségünk. Arra gondoltunk, hogy ebben a hírlevelünkben Őt mutatjuk be, így arc is társul majd a hanghoz! ????

Mi a feladatod a Direktornál?

Az ügyfelek támogatása a munkám.  Három éve októberben kezdtem el itt dolgozni, folyamatosan tanultam, és így egyre több ügyféllel kerülhettem kapcsolatba. Én készíthettem el a honlapunkat, aminek nagyon-nagyon örültem, és utána az ügyfelektől és partnerektől sok pozitív visszajelzést kaptam.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?

Amikor valamit a semmiből hozhatok létre, és láthatom működni! Szeretem, hogy sokféle területbe kóstolhatok bele, folyamatosan újabb és újabb igényekre kell választ találnom, kreatívnak kell lennem. Egy ekkora cégnél egyik napról a másikra jön egy új feladat, és egy teljesen ismeretlen területet kell megtanulni, sőt, elkezdeni használni. Egyszóval a változatosság a legjobb benne. Megmarad a kényelem, hogy „kocka vagyok, nagyon kocka”, szeretem a kütyüket, és van amikor csak én és a laptopom léteznek – de nagyon jó, hogy emellett beszélhetek és találkozhatok az ügyfeleinkkel is.

Mi a legizgalmasabb feladatod?

Izgalmas, hogy bele kell élnem magam egy-egy ügyfél helyzetébe, tudnom kell, hogy mihez ért és mihez nem. Pontosan kell fogalmaznom. A hangjából következtetek, hogyan lehetne a leghatékonyabb a kommunikáció – itt sok-sok empátiára van szükség.

Mi az, amivel szívesen foglalkozol, amikor nem dolgozol?

Sajnos még nem sikerült megvalósítani, de az a tervem, hogy idén tavasszal veszek egy motort és túrázni fogok!  Szeretek belemélyedni a számítógép monitorába, de ugyanakkor szükségem van izgalomra, egyszerűen vágyom rá! Jó, ha van egy kis veszély, és ez az egy nincs meg a munkámban… ????

Témák:

Kategória: