Könyvajánló: Végig is csinálod?

2014.Feb.27

Emlékszel még az újévi fogadalmadra?

Február vége felé jár az idő. Már a legkitartóbbak közül is csak kevesen emlékeznek rá egyáltalán, hogy mit fogadtak meg szilveszterkor. Ismerős a helyzet? Vajon miért ez az általános? Miért adják fel olyan sokan néhány hét alatt a gondosan kitervelt, elhatározott célokat, fogadalmakat? Ajánljuk ez a könyvet, talán segíthet megérteni az okokat és végigcsinálni az elhatározásokat – ami nem csak újévkor hasznos ????

Baracsi Ferenc

A Végig is csinálod? reflektorfényt irányít arra a fekete lyukra, amelyben a jó szándékaink rendre eltűnnek. Felfedi azokat a megdöbbentő indokokat, amelyek miatt az életünk minőségének megjavítására tett komoly elhatározásaink nem elegendőek arra, hogy végig is vigyük szándékainkat. Megmagyarázza, hogy az emberi elme szerkezete miért nem képes biztosítani a végigcsinálást, és hogy mit tudunk tenni ez ellen.

A Végig is csinálod? nem elégszik meg azzal, hogy rámutat a hiba okára, hanem új és izgalmas módszereket tanít saját szándékaink megértésére és kezelésére. Segít kikerülni az emberi elme szerkezeti hiányosságát és képessé tesz az életed szinte bármely területére vonatkozó terveid végigcsinálására.

Steve Levinson, Ph. D. klinikai pszichológus, több mint harminc éves gyakorlattal, valamint feltaláló, tanár és tanácsadó, aki pszichológusi és feltalálói tehetségét ötvözi azzal a szenvedélyével, hogy segítsen egyéneknek és szervezeteknek terveik végigcsinálásában.

Pete Greider, M. Ed. tanácsadó, aki sportolóknak és vállalkozóknak segít leküzdeni a csúcsteljesítmény elérése előtt tornyosuló akadályokat. Ügyfelei közé tartozik az Orlando Magic kosárlabda-csapat, a State Farm Insurance és a General Electric. Népszerű vitaindító előadó, többek között az Exxon és az Amerikai Kereskedelmi Kamara rendezvényein.

Témák:

Kategória: